: Nystart

jh copy

En lång tid har seriefanzin.se tyvärr legat inaktiv på grund av redaktionella avhopp. Det har dessbättre äntligen blivit dags att blåsa nytt liv i portalen! För insatsen står den nye redaktören Henri Gylander, som även kommer att bära huvudansvaret för fanzinrecensionerna framöver.

För mer info om sidan, klicka på länken Om seriefanzin.se!

Är du intresserad av att vara medrecensent och bor i Göteborgstrakten? I så fall är du välkommen att höra av dig till: [email protected]

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>