: Fosfor: Fanzinbutik på nätet

131965-eee5bce6b71e49edb57e67484259549a

Sugen på att shoppa loss på fanzin, utan att behöva vänta på nästa seriefestival? Då är webbutiken Fosfor, grundad av serieskaparna Steve Nyberg och Christoffer Frostgård, rätt plats för dig! Ett besök rekommenderas varmt, då Fosfors katalog är redan omfattande, och sajten stiligt utformad och lättanvänd. Dessutom är verksamheten icke vinstdrivande. Samtliga tummar upp!

Så här lyder Fosfors egen beskrivning av verksamheten:

Vi aspirerar till att bli Sveriges seriefanzine-shop.
För närvarande har många serieskapare väldigt små möjligheter att nå en marknad utanför seriefestivaler med egenpublicerade fanzine. Det finns oerhört många fantastiska fanzine som bara några lyckliga få har möjlighet att upptäcka. Genom att starta en distributionskanal för detta på webben hoppas vi kunna sprida fanzinens fantastiskhet runtom landet!
Vill du sälja dina fanzine med Fosfor? Skicka ett mail till [email protected] så hör vi av oss med detaljer.
OBS! All vinst går tillbaks till serieskaparen. Vi tar inget av kakan.
MVH
Christoffer Frostgård
Steve Nyberg

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>