: Åstadkonster

åstadkonster_omslag

Av: Jan Hoff
Omfång: 20 sidor
Format: A5
Pris: Uppgift saknas
Kontakt: Uppgift saknas
Hemsida: Uppgift saknas

Jag är osäker på vad som är mer sannolikt – att Jan Hoff ritat sina ”Tekannan”-serier som snabba uppvärmningar inför sina riktiga serier, eller att de blivit till i den rusiga sluttrampen av en drink & draw-kväll. I vilket fall handlar det uppenbart om alster som han gjort mest för sin egna höga nöjes skull. För andra har stripparna med den talande tekannan som samlats i ”Åstadkonster” som bäst ett kuriosa värde. För min del hade de lika gärna fått stanna i byrålådan.

Henri Gylander

åstadkonster_utdrag

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>