: En månformad flytning

EnManformadFlytning_Omslag

Av: Mikaela Hallgren
Omfång: 8 sidor
Format: A5
Pris: Uppgift saknas
Kontakt: [email protected]

En månformad flytning” är ett kort fanzin om två vänner som bestämmer sig för att sprida kunskapen om hur man spår med fittan efter att de läst en artikel om hur man gör i Aftonbladet. En rolig serie som fick mig att dra på smilbanden när jag läste och gjorde mig lite sugen på att själv testa att spå. Turligt nog medföljer en praktisk symbolguide på fanzinets baksida, om någon annan läsare också skulle känna sig nyfiken på hur man går tillväga.

Fanzinet är snyggt utformat och tryckt helt i färg i mörka pastellnyanser. Miljöerna är vältecknade och karaktärerna är karismatiska. Håller tummarna för fler serier från Hallgren i framtiden!

Anette Bengtsson

EnManformadFlytning_1

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>