: The Enchanted Broccoli Forest

broccoli_forest_omslag

Av: Jonatan Rosén
Omfång: 7 sidor, färg
Format: B5
Pris: Uppgift saknas
Kontakt: [email protected]
Hemsida: www.jonatanrosen.com

broccoli_utdragThe Enchanted Broccoli Forest är en kort, färgglad men mörk serie med antropomorfa djur och en skog av förtrollad blomkål. Alla i skogen börjar på något vis att tänka på blomkål, vartefter den manifesterar sig från tanke till verklighet. Till och med de som inte aktivt tänker på det får blomkål att dyka upp från till synes ingenstans.

Serien är skriven på engelska och har teckningar i alternativ stil med enkla linjer och mycket detaljer. Layouten är snyggt gjord och det är intressant att försöka hitta meningen i bilderna. Det känns dock svårt att greppa meningen och budskapet som vill fram, och jag måste läsa igenom serien ett par gånger innan jag börjar få något hum om vad Rosén försöker förmedla.

Anette Bengtsson

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>