: Snushjärtat

snushjärtat_omslag

Av: Mikaela Hallgren
Omfång: 8 sidor, färg
Format: 14×14 cm
Pris: Uppgift saknas
Kontakt: [email protected]
Instagram: @mikaela.hallgren

snushjärtat_utdragSnushjärtat är en liten poetisk betraktelse på tillvaron, på åtta bilder. Dessa framstår i första hand som självständiga enrutingar, men kan även anses att tillsammans utgöra en fin non sequitur-sekvens. Den naivistiska stilen och akvarellfärgläggningen i pastelltoner för tankarna till barnboksillustrationer, fast målgruppen lär vara unga vuxna. Konceptet är lätt att uppskatta – dock får man läsa sig långt ifrån mätt på betraktelserna förrän fanzinet redan är slut.

Henri Gylander

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>