: VGD IKV

VGD IKV_CeciliaVårhed_OMSLAG

Av: Cecilia Vårhed
Omfång: 40 sidor, svart/vit med färgomslag
Format: A4
Pris: Uppgift saknas
Instagram: @okejtjejgorsingrej
Kontakt: [email protected]

VGD IKV_CeciliaVårhed_1I VGD IKV får man följa en grupp vänner som bland annat diskuterar sina personlighetsfel, har relationsproblem och försöker hjälpa varandra under ett par kortare berättelser.

I första delen försöker tre av vännerna att lägga en förbannelse på en pedofil som en av dem kände till som liten. Med hjälp av värmeljus, tomma ölburkar och en mustaschprydd docka klädd i leopard speedos skrider de till verket. Det slutar med att dockan blir nedslagen av en kaststjärna. I nästa del pratar de om att man bara får han högst tre jobbiga drag för att vara en dejtbar person. Eller, om man skulle ha fler än tre, att man har lika många som den man dejtar.

Vårheds stil är läcker, lättigenkännlig och personlig. Storyn ger oss en intressant insikt i karaktärernas liv, känslor och deras samhörighet med varandra.

Anette Bengtsson

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>