: Silly me!

Silly me_Framsida

Av: Maria Frank
Format: A5
Omfång: 24 sidor
Pris: Uppgift saknas
Instagram: @attvarafrank
Kontakt: [email protected]

Silly me_1I Silly me! vaknar en kvinna upp och tror sig se ett märkligt svart hål över sin mans ena öga medan han sover. Hon blinkar till och allt är som vanligt igen. ”Silly me” tänker hon. Hon sätter igång musik på en kassettbandsspelare och låten Mrs Robinson spelas över serierutorna medan hon lagar frukost och packar lunch. Familjefotona i bakgrunden har dock samma konstiga mörker över de andra familjemedlemmarnas ögon. När alla i familjen ska iväg till jobb och skola är allt som vanligt, tills sonen vänder sig om och har samma mörker över sitt ena öga.

Här består Franks teckningsstil av tunna, nätta linjer i en blandning av grå blyerts och svart tusch. Stilen är egen, med väldigt små ansikten i stora huvuden. Bilderna har många fina detaljer och snygga skrafferingar samt en bildlayout som är enkel att följa med i och förstå.

Historien känns lite läskigt och mystiskt, men inte skrämmande. Vi får dock ingen förklaring på vad de mörka fläckarna kan vara. Något som får en att försöka lista ut vad det kan vara som händer och leta efter egna svar. Är det inbillning? Eller verklighet?

Anette Bengtsson

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>